GARDURI

Ca si poarta, gardul reprezinta un element de o importanta foarte mare pentru orice locuinta, conferind cladirilor un aspect placut, ingrijit dar si un plus de siguranta locatarilor.

Proiectate de cele mai multe ori in concordanta cu stilul constructiilor sau arhitectura inconjuratoare, gardurile sunt cele care delimiteaza spatiul cu vecinatatea, cu strada sau cu trecatorii si protejeaza proprietatea imprejmuita, astfel incat perimetrul marginit sa ofere o imagine de ansamblu cu o nota definitorie.

Firma DUMITRIU METAL S.R.L. realizeaza o gama variata de modele de garduri din fier forjat, care au o durata de viata foarte mare si o rezistenta sporita la conditiile atmosferice.

PORTI

Portile au rolul de a proteja intrarea in curte si, totodata, de a o decora. Din aceasta cauza portile trebuie sa fie aspectoasa si sa va reprezinte. Totodata, trebuie sa se incadreze in arhitectura generala.

Pentru realizarea acestui tip de produs, se utilizeaza elemente componente speciale, forjate la cald si prelucrate. Structura unei porti din fier forjat poate fi infrumusetata prin adaugarea de elemente decorative realizate tot din fier forjat la cald.

Pentru o cotatie corecta de pret personalizata cerintelor dumneavoastra, va rugam contactati-ne la numarul de telefon: 0757 918 162

Lucrari Realizate